Her kan du se programmet i sin helhet, med forbehold om endringer.

Skredkonferansen 2021 finner sted fra 5. til 7. november, med en gratis workshopdag for alle som vil med torsdag den 4. november!

Detaljer og påmelding til workshopen kan du lese i en egen sak på skredkonferansen.no.

Fredag

På fredag har vi et vell av temaer for de som arbeider med skredproblematikken profesjonelt, med både psykologi og beslutningstaking, ingeniørkunst og redning på plakaten.

På ettermiddagen, mellom klokken 15.00 og 17.30, deles konferansen opp i to sesjoner: En parallellsesjon tar for seg utdanning og skred, mens den andre halvdelen går dypere inn i tekniske ting.

På kvelden skal vi sette opp en filmkveld som underholdning og oppfordrer ellers deltagerne til å dele gleden av å se hverandre igjen fysisk for første gang på lenge!

Lørdag

Lørdag blir en mer almennt tilgjengelig dag med turer, redning og erfaringer med skred som tema. Tim Dassler leder første økt lørdag med en sofasamtale om utdanning i skredsektoren, med innlederne fra P-sesjonen dagen før.

Videre får vi en redningsaksjon minutt for minutt før lunsj, hvor hele konferansen får anledningen til å følge en skredredningsaksjon fra den meldes sammen med Sør-øst politidistrikt.

Til slutt får vi besøk av den velkjente "mest interessante mann i verden", Doug Chabot, som forteller om sitt arbeid i Montana og Afghanistan. Dette blir online.

På kvelden blir det festmiddag - meld deg på her!

Søndag

Søndag går programmet fra 0900 til omtrent 1400.

Fokus blir på psykologi og beslutningstaking, og vi får en spesialøkt med Care-panelet, som jobber med nettopp dette temaet. 

I tillegg får vi besøk av DNT og ulike redningsaktører i denne sesjonen og gir Rune Engeset fra NVE æren av å runde av programmet.