Billettene til skredkonferansen er nå tilgjengelige! vi arbeider med å få på plass et program og en interessant ordning for alle som skal delta.

Klikk her for å gå til Fri Flyt Bestill og sikre deg ditt pass. Salget starter torsdag den 8. april klokken 10.00. Vær klar!

Skredkonferansen kommer til å spenne fra fredag til søndag, med mulighet for å delta på en gratis workshopdag i regi av Norskred på torsdag 4. november.

Vi håper å inkludere så mange som mulig fra det skredinteresserte miljøet i Norden, og tilbyr samme rimelige pris for deltagelse som i 2019.

Priser;

2200 kr.

1600 kr.

 750 kr.

Som hovedregel er konferansepasset ikke inkludert selv om du skal presentere på konferansen - da må du fremdeles kjøpe konferansepass.

Skredkonferansen arrangeres av Fri Flyt, Røde Kors, NGI og DNT og er således en dugnad som samler vårt mangfoldige og engasjerte miljø.

Vi er glad for at du har vært med tidligere, og håper å se deg igjen i høst!

Konferansepasset inkluderer

Det vil ikke bli inkludert mat eller opphold i billettene, men Pers hotell tilbyr rimelig overnatting til alle konferansedeltagere!

Om du vil delta på festmiddagen lørdag, må du kjøpe med en seperat billett her!

Korona-garanti

Vi vil betale tilbake hele beløpet for din booking av konferansepass og middag dersom det skulle vise seg at arrangementet blir umulig å gjennomføre som planlagt.