Har du tenkt på å komme på skredkonferansen, men ikke helt avgjort hvilke dager du har tenkt å være med på? I skrivende stund (medio august) har vi over 100 solgte konferansepass, men enda ikke et ferdig program. For å lette jobben med å planlegge besøket til konferansen, kommer her en tentativ oversikt over hva konferansen vil gå ut på, dag for dag.

I konferansepasset inkluderer vi lunsj fra torsdag til søndag. Opphold og kost utenom trerettsmiddagen på lørdag (som du må kjøpe egen billett til) må enhver deltager selv stå for. Konferansepass kjøper du her.

Torsdag 31. oktober - valgfri workshopdag

Imellom klokken 10 og 17, med lunsj innimellom, arrangerer vi workshopdag for alle konferansedeltagere. Workshopdagen er inkludert i det alminnelige konferansepasset. Innholdet er som resten av programmet enda ikke spikret, men kommer til å ha fokus på kunnskap og kursing for profesjonelle i skredfaget, både i friluft og i teori, i jobb med beredskap og opplæring.

Fredag 1. november - Start klokken 10

Fredagsprogrammet kommer til å foregå på dagtid mellom 10 og 17 hovedsaklig, også med et visst fokus på skredfaget. Vi skal enda ikke trekke konklusjoner på innholdet, men vi ser for oss at mer akademisk rettede innlegg får plass her. Vi tenker også på å ha et kveldsprogram av mer engasjerende karakter mellom 18 og 20.

Lørdag 2. november - Start klokken 10, festmiddag på kvelden

Hoveddagen kommer til å ha et langt og innholdsrikt program, lunsj på formiddagen, forventet programslutt omkring klokken 16-17 og påfølgende festmiddag på kvelden.

Søndag 3. november - Innovasjonsdag - 09 til cirka 12-13

Vi har alminnelig program denne dagen også, men kommer til å dedikere en egen bolk på søndagen til å løfte blikket mot fremtiden - her inviterer vi innovatører og fremtidens bedrifter og tenkere til å vise frem idéer for redningsteknikker, overlevelsesutstyr og lignende. Forventet programslutt er omkring 12-13. Vi forventer at toget østover klokken 13:11 kan komme litt i veien for programmet!

 

Har du andre spørsmål om programmet på skredkonferansen? Send en mail til post@skredkonferansen.no