Billetter

Billetter til konferansen kan kjøpes på friflytbestill.no frem til tirsdag 29. oktober klokken 14.00. Deretter er det ikke lenger mulig å kjøpe billetter online. Da må du henvende deg i døra ved innsjekk for å kjøpe manuelt pass.

 

Registrering

Vi har ikke inngående info om alle deltagere fra starten, kun om de som har bestilt. Derfor ber vi om at alle deltagere fyller ut dette skjemaet. Det vil gjøre det lettere for oss å holde orden på folk!

 

Check-in

Når du kommer til konferansen, må du få konferansepass. Dette er mye lettere om du har registrert i skjemaet ovenfor. Husk også å ha med deg din billett på QR-kode, som du skal ha mottatt på E-post.

Merk at vi har begrensede innsjekk-tider:

Torsdag mellom klokken 17.00 og 21.00 - I resepsjonen på hotellet (egen bod)

Fredag, lørdag og søndag mellom 09.00 og 17.00 - I foajéen på kinoen

Ønsker du å sjekke inn utenom dette, ta kontakt med konferansepersonalet. Har du spørsmål om innsjekk? Send mail på post@skredkonferansen.no

 

Program og presentasjoner

Du finner hele programmet her. Det legges ut mer info om alle som har sendt inn presentasjoner nærmere konferansen (ferdig onsdag). Vi håper det er informativt og du finner ut av hva du aller helst vil se! Skal du presentere? Da har du fått informasjon tilsendt om dette. Du vil, under din økt, bli tildelt en «vert» fra programkomitéen som vil hjelpe deg med det teknisk og med å komme opp på scenen, osv. Vi minner om at det er som regel satt av 15 minutter til hver presentasjon, og ber alle holde tiden grundig – disse foredragene bør dimensjoneres til omtrent 12 minutters lengde.

 

Lokaler

Merk: Vi disponerer lokaler på hotellet, som kun brukes torsdag under workshopen og under parallellsession fredag. Da møtes vi på hotellets konferansesaler i underetasjen. Merk at det er begrenset med plass her - max 125 personer får plass under snøskuter-session på fredag klokken 13 til 15.

fottur

Nesten alt av plenumsprogram fredag til søndag vil foregå på GAMLE VOSS KINO. Der er det plass til alle ca. 250 deltagere i en stor kinosal, med god plass og god lyd. Merk at det er cirka 5 minutters gange til denne kinoen. 

 

Lunsj og måltider

Det vil være lunsj i hotellets lokaler fra klokken 12:00 til 13:00 på fredag og lørdag. Dette er inkludert i ditt konferansepass. Merk at middag torsdag og fredag ikke er inkludert. I tillegg kommer middagen på lørdag, som krever eget pass. Det er cirka 10-20 plasser igjen på middagen som kan kjøpes i døra, om du mangler. obs: på grunn av gangavstanden fra hotell til kinosal, må du beregne god tid for å komme deg fra og til lunsj og konferanse. 

 

Workshop

Workshopen avholdes for de som ønsker å delta torsdag 31. oktober. Deltagelse er inkludert i ditt pass. Lunsj torsdag er også inkludert. Du kan lese mer her. Merk at det er mulig å besøke beredskapstoget på Voss stasjon i lunsjen torsdag. Det settes opp en guidet gruppe i lunsjpausen.

 

Kveldsprogram

På fredag mellom 17.00 og 20.00 er det rådsmøte i norsk fjellsportforum i konferanselokalene på hotellet. Det vil også være medlemsmøte for norskred på fredag kveld mellom 20.15 og 22.00. Under festmiddagen på lørdag vil det blir rigget til scene, og underholdningen vil bli et musikkinnslag fra den lokale Voss-duoen Dumpster Divas. Antrekk til middagen: Fjellhytte formal! (Det er helt innafor med ruta-skjorte, men enda mer innafor med kjole eller dresskjole, eller dressjakke og hvit skjorte!) Ønsker du å holde en tale under festmiddagen? Det er lov - ta bare kontakt med toastmaster i forkant eller underveis i eventet.

 

Nyheter og endringer

Om det kommer viktig informasjon, sendes dette ut på E-post! Hold derfor gjerne øye med din E-postkonto underveis i konferansen. 

 

Kontaktpersoner

Det kommer til å være folk til stede på konferansen med særskilt ansvar. Dere vil møte folk fra styringsgruppa, som kommer fra organisasjonene som står for skredkonferansen. I tillegg kan du spørre de som har ansvar innenfor programkomitéen, disse vil også hjelpe til underveis i konferanseprogrammet med å «holde styr» på dere som presenterer. Konferansen har også en håndfull frivillige som bidrar med å håndtere trivsel og generelle forespørsler. Har du andre spørsmål, er vi nesten alltid tilgjengelig på denne E-postadressen.

Vel møtt på Voss!