Kjære konferansedeltager!

Vi har lagt merke til en del nyhetssaker de siste dagene om at det finnes økende smittetall flere steder i landet, såvel som på kontinentet.

Det er naturligvis en ubehagelig beskjed å få nå som konferansen er i full sving, og vi har samlet folk fra hele landet, inkludert utsatte steder som Trondheim og Tromsø.

Gitt at kravene til smittevern har blitt firt på over sommeren og vi har kunnet planlegge konferansen uten større krav til smittevern enn de generelle rådene om å holde avstand og god hygiene, er det egentlig litt beklagelig å kjenne på.

Vi understreker at konferansen er arrangert jamfør myndighetenes anbefalinger både nasjonalt og lokalt.

Vi kunne gjennomført med krav til koronasertifikat og lagt opp til redusert kapasitet på konferansen, slik som opprinnelig var påkrevd i våres. På dette punktet er det lett å tenke at det er for sent til det, men vi vil heller benytte anledningen til å minne folk på at det er viktig å tenke på de gode vanene mtp smittevern vi har etablert det siste halvannet året.

Husk derfor:

  • Vær påpasselig med å unngå kontakt som klemming, håndhilsing osv.

  • Vi minner om å huske å holde en høflig avstand i situasjoner som ved lunsjbufféen, etc.

  • Husk å vaske og sprite hendene. Antibac er tilgjengelig overalt på hotellet.

  • Det er ingen som blir uglesett om de går med munnbind på konferansen.

  • Vi skal ha skjerpet orden på å sprite mikrofoner for de som presenterer for resten av konferansen.

  • Dersom du merker symptomer, anbefaler vi deg å unngå kontakt med andre konferansedeltagere fremfor å ta unødvendig smitterisiko.

Har du spørsmål eller kommentarer, send beskjed til post@skredkonferansen.no eller ring 97654025.