Billetter

Billetter til konferansen kan kjøpes på friflytbestill.no frem til tirsdag 2. november klokken 14.00. Deretter er det ikke lenger mulig å kjøpe billetter online.

Det er mulig å du henvende seg i døra ved innsjekk for å kjøpe manuelt pass! Ring eventuelt 97 65 40 25 om du vil melde deg på etter dette!

Streaming?

Vi har fått spørsmål om hvorvidt det blir mulig å se konferansen på internett. Det har blitt besluttet at vi ikke streamer eller tar opp programmet underveis.

Du kan få med deg PDF'er og powerpoint-filer fra årets presentasjoner etter konferansen på denne siden.

Covid-regler

Vi er heldige som får arrangere konferansen uten spesielle restriksjoner fra covid-19-viruset, men vil fremdeles forholde oss til gjeldende regelvark nasjonalt og lokalt.

Det betyr at vi vil praktisere følgende regler:

  • Alle oppfordres til å holde god hygiene, bruke håndsprit og de gode vanene vi har fra tidligere i pandemien

  • Dersom du kjenner på symptomer som kan minne om covid-19, eller generelt er syk, anbefaler vi deg å holde deg hjemme.

Reise

Du kan reise til Gol med toget eller bussen - du finner billetter på Vy sine nettsider.

Hotellet ligger i gangavstand fra stasjonen.

 

Registrering

Vi har ikke inngående info om alle deltagere fra starten, kun om de som har bestilt. fyller ut dette skjemaet. Det vil gjøre det lettere for oss å holde orden på folk!

 

Check-in

Når du kommer til konferansen, må du få konferansepass. Dette er mye lettere om du har registrert i skjemaet ovenfor. Husk også å ha med deg din billett på QR-kode, som du skal ha mottatt på E-post.

Merk at vi har begrensede innsjekk-tider:

Torsdag mellom klokken 17.00 og 21.00 - I resepsjonen på hotellet (til høyre vis-a-vis resepsjonen)

Fredag, lørdag og søndag mellom 09.00 og 17.00 - I foajéen i underetasjen (ved inngangen til konferansesalen)

Ønsker du å sjekke inn utenom dette, ta kontakt med konferansepersonalet. Har du spørsmål om innsjekk? Send mail på post@skredkonferansen.no

 

Program og presentasjoner

Du finner hele programmet her. Det legges ut mer info om alle som har sendt inn presentasjoner nærmere konferansen (ferdig onsdag). Vi håper det er informativt og du finner ut av hva du aller helst vil se!

Skal du presentere?

Da har du fått informasjon tilsendt om dette. Du vil, under din økt, bli tildelt en «vert» fra programkomitéen som vil hjelpe deg med det teknisk og med å komme opp på scenen, osv.

Som hovedregel er det satt av 20 minutter til hver presentasjon + spørsmål, og ber alle holde tiden grundig – disse foredragene bør dimensjoneres til omtrent 15 minutters lengde.

 

Lokaler

Merk: Vi disponerer lokaler på hotellet, som skal brukes unntat torsdag under workshopen og under parallellsession fredag. Da møtes vi også i seminardelen på hotellet. Merk at det er begrenset med plass her.

 

Lunsj og måltider

Det vil være lunsj i hotellets lokaler fra klokken 12:00 til 13:00 på fredag og lørdag. Dette er inkludert i ditt konferansepass. Merk at middag torsdag og fredag ikke er inkludert. I tillegg kommer middagen på lørdag, som krever eget pass. 

Vi anbefaler på det sterkeste å sikre deg billett til festmiddagen i god tid før starten på konferansen.

 

Workshop

Workshopen avholdes for de som ønsker å delta torsdag 4. november. Deltagelse er inkludert i ditt pass. Lunsj torsdag er også inkludert.

 

Middag

Lørdagsmiddagen er nå utsolgt.

Menyen blir en treretters og vi får underholdning i form av folkemusikk fra Hallingdal.

Antrekk til middagen: Fjellhytte formal! (Det er helt innafor med ruta-skjorte, men enda mer innafor med kjole eller dresskjole, eller dressjakke og hvit skjorte!) 

Ønsker du å holde en tale under festmiddagen? Det er lov - ta bare kontakt med toastmaster i forkant eller underveis i eventet.

 

Nyheter og endringer

Om det kommer viktig informasjon, sendes dette ut på E-post! Hold derfor gjerne øye med din E-postkonto underveis i konferansen. 

 

Kontaktpersoner

Det kommer til å være folk til stede på konferansen med særskilt ansvar. Dere vil møte folk fra styringsgruppa, som kommer fra organisasjonene som står for skredkonferansen. I tillegg kan du spørre de som har ansvar innenfor programkomitéen, disse vil også hjelpe til underveis i konferanseprogrammet med å «holde styr» på dere som presenterer. 

Vel møtt på Gol!