Skimiljøet fikk en litt dramatisk nyhet i det Tromsøværing og skiprofil Nikolai Schirmer om ut for en ulykke i fjellet i forrige uke.

Du kan lese mer om hendelsen her.

Kort oppsummert medfører det at det blir vanskelig for Nikolai å stille opp på Skredkonferansen, og vi har dermed måttet gjøre endringer i programmet.

Som en erstatning, blir roundtable-samtalen om utdanning i skredfag flyttet fra fredag ettermiddag til lørdag morgen. Da vil Tim Dassler lede flere av innlederne fra parallellsesjonen fredag kveld om hvordan vi kan arbeide med å spre kunnskap og utdanne hverandre om snøvitenskap - det blir en fin start på en spennende dag!

For anledning ble også Nils Faarlund nødt til å melde avbud for sin presentasjon lørdag formiddag. Erstatningen blir å flytte en annen presentasjon inn fra søndagen.

Nå nærmer konferansen seg også med stormskritt. Har du husket å reservere hotell? Har du planlagt når og hvordan du skal spise middag?

Dersom du planlegger på spise middag på hotellet på torsdag eller fredag, ring eller mail dem gjerne og gi beskjed på forhånd!