Takk til alle deltagere og bidragsytere! Mellom torsdag og søndag hadde vi mange interessante erfaringer å dele med hverandre. Vi håper å se deg, og mange flere, igjen til konferansen i 2021. Her følger noen hint om hva som skjer videre denne uken og hva du kan gjøre for å holde deg oppdatert og bidra til en enda bedre opplevelse neste gang konferansen arrangeres.

 

Lik oss på Facebook!

Vi håper du vil gå inn her på Facebook og like Skredkonferansen. Her kommer det informasjon fortløpende om prosessen videre. Husk også å lage et bokmerke for denne nettsiden - skredkonferansen.no altså. Vi sikter på neste konferanse høsten 2021.

 

Fyll ut evalueringen!

Her er evalueringen! Fyll den ut innen 1. desember for å gi oss en tilbakemelding og gjøre konferansen bedre!.

 

Se årets presentasjoner her!

Vi har lagt ut årets presentasjoner på denne nettsidenDu kan se presentasjoner fra tidligere år ved å klikke her. Vi legger som hovedregel ut de fleste presentasjonene uredigert med mindre du ønsker noe annerledes. Gi derfor beskjed ASAP om det er noe du ønsker at vi endre ved publiseringen av din presentasjon.
 
 

Kom tilbake neste gang!

Hold deg trygg til fjells uansett hvordan og hvorfor du ferdes der ute, og så sees vi til 2021. Det er allerede tid for å begynne å tenke på hva du kunne tenke deg å presentere til neste gang...